Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Aszalt Gomba

ADAG
1-2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

ASZALÁS
4
óra

HOZZÁVALÓK

  • 128 g vargánya gomba

ELKÉSZÍTÉS

1. TISZTÍTSUK meg enyhén a gombát. Ne tisztítsa meg őket vízzel, mert megakadályozza a kiszáradásukat.

2. VÁGJUK a gombát 1 centis szeletekre.

3. HELYEZZE a gombaszeleteket a Cosori Air Fryerbe.

4. VÁLASSZA KI a Dehydrate/Aszalás funkciót, állítsa a hőmérsékletet 50°C-ra és az időt 4 órára, majd nyomja meg a Start/Pause gombot.

5. VEGYE KI a gombát, ha elkészült.

6. TÁLALJUK azonnal vagy tároljuk légmentesen záródó edényben.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link