Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beef Jerky

ADAG
1-2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
3-6
óra

ASZALÁS
4
óra

HOZZÁVALÓK

  • 1 fekete pecsenye marhahús (226 g) vékonyra szeletelve
  • 60 ml Worcestershire szósz
  • 30 ml szójaszósz
  • 15 ml mézet
  • 4 g füstölt fűszerpaprika
  • 2 g fokhagyma por
  • 2 g vöröshagyma por
  • 2 g fekete bors

ELKÉSZÍTÉS

1. BELETESSZÜK az összes hozzávalót egy tálba vagy zacskóba, majd a hűtőben pácoljuk 3-6 órán keresztül.

2. KIDOBJUK a páclevet, majd belehelyezzük a húscsíkokat a Cosori Air Fryerbe.

3. VÁLASSZA KI a Dehydrate/Aszalás funkciót, állítsa be a hőmérsékletet 60°C-ra és az időt 4 órára, majd nyomja meg a Start/Pause gombot.

4. FORDÍTSUK meg a csíkokat 2 óránként, hogy garantált legyen az egyenletes aszalás.

5. VEGYE KI a húscsíkokat, amikor elkészült.

6. TÁLALJUK azonnal vagy tároljuk légmentesen záródó edényben.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link