Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cajun stílusú garnélarák

ADAG
2-3
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
3
perc

SÜTÉS
5
perc

HOZZÁVALÓK

  • 6 g só
  • 2 g füstölt paprika
  • 2 g fokhagymapor
  • 2 g olaszos fűszerkeverék
  • 2 g chilipor
  • 1 g hagymapor
  • 1 g cayenne bors
  • 1 g fekete bors
  • 1 g szárított kakukkfű
  • 454 grammos garnélarák, hámozva és kidolgozva
  • 30 ml olívaolaj
  • Citromszeletek a tálaláshoz

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁLASSZUK ki az előmelegítési funkciót a Cosori Air Fryer gépünkön, állítsuk be 190 fokra és nyomjuk meg a Start/ Pause gombot.

2. KEVERJÜK össze a fűszerkeverékeket egy nagy tálban és tegyük félre.

3. HINTSÜK meg a garnélarákot olívaolajjal, amíg teljesen be nem fedjük.

4. SZÓRJUK a fűszerkeveréket a garnélarákra és jól fedjük be vele.

5. HELYEZZÜK a garnélarákot az előmelegített fritőzbe.

6. VÁLASSZUK a Shrimp (garnélarák) menüpontot, állítsuk be 5 percre majd nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

7. RÁZZUK meg a kosarat félidőnél ( az emlékeztető figyelmeztetni fog, hogy mikor).

8. TÁLALJUK citrom gerezdekkel.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Főfogások