Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fali kandallók

GLOW FIRE FALI ELEKTROMOS KANDALLÓK

Mostantól megnyugtató, kellemes látvány mellett panelbe is költöztethető a kandalló-élmény.
Komfortos melegérzettel, csendes működéssel, kényelmes, tiszta használattal.

Rendezés:

Glow Fire Kandallók 

Esztétikus kinézetben, tisztaság és komfortérzet mellett. Kéménymentes használattal, költözéskor is könnyen magunkkal vihetjük.


Szállítás és Garancia

Fontos számunkra, hogy nálunk vásárolva minőségi szolgáltatásban részesülj. Mindent megteszünk, hogy a rendelésed 1-2 munkanapon belül kézhez kapd.


Ügyfélszolgálat

Munkatársaink készségesen segítenek minden felmerülő kérdésben. Bármilyen kérdés esetén keress minket a lenti elérhetőségeinken.

Glow Fire Fali Elektromos Kandallók

PRAKTIKUS TIPPEK ÉS TANÁCSOK

Hogy működnek a Glow Fire Elektromos Kandallók?

A Glow Fire Elektromos Kandalló üzembe helyezése pofonegyszerű: összeszerelést nem igényel, a falra való felszerelést követően csupán annyi a dolgod, hogy bedugod a konnektorba és pár perc múlva pedig már élvezheted is a lángok varázslatos játékát.

A készülékhez mellékelt távirányítóval akár a kanapéról is állíthatod a lángnyelvek erősségét, ahogy azt a hangulat épp megkívánja. Ha pedig szívesen szenderednél álomba a kandalló-élményt élvezve, a praktikus időzítő funkcióval előre beállíthatod, hogy mikor kapcsoljon ki az elektromos kandalló.

Miért lehet a Glow Fire Elektromos Kandalló az otthon új kedvence?

Glow Fire Elektromos Kandallókkal akár panelbe is költöztethető a kandalló-élmény. Tisztábban, csendesebben és kényelmesebben, mint korábban bármikor.

Esztétikus élményt biztosító elektromos kandallók energiatakarékos Glow Fire technológiával, modern LED világítással. Neptun, Mars, Mars XL és Saturn XXL modelljeink fa, kristály és kavics variálható díszítéssel extra hozzáadott értékkel bírnak a látványt tekintve.
A kandalló távirányítóval ellátott, elősegítve a kényelmes használatot. De egyéni preferencia szerint a készüléken található vezérlőgombok segítségével is szabályozható a működés.
Igény szerint akár az automatikus kikapcsolás is megoldható, méghozzá beépített időzítő funkcióval, amely 0,5 és 7,5 óra között állítható. A mellékelt távirányítót használva pedig a kanapéról vezérelhető a láng állítható erőssége.
A Glow Fire Elektromos Kandallók gyönyörű designnal és modern tűztechnikával teremtenek idilli körülményeket az otthonban, a megbízható CE és a német TÜV tanúsítványaival garantálva az éveken át tartó zökkenőmentes használatot.

Mi mindenre érdemes figyelni elektromos kandalló választásnál?

A következő támpontok segíthetnek, hogy a választott elektromos kandalló tényleg maradéktalanul passzoljon a használattal kapcsolatos célokhoz:

Szabadon álló vagy beépíthető?

Érdemes átgondolni, melyik passzol inkább az otthonba, illetve az ízlésedhez.

Energiatakarékos működés

Hogy a kandalló-élmény racionális energiafogyasztással járjon.

Kandalló-élmény melegítés nélkül

Így a téli estéken túl akár tavasszal vagy nyáron is megteremthető a hangulatos miliő.

Programozhatóság

Extra kényelmet és költséghatékonyságot biztosítva a rendszeres használathoz.

Stílus és design

A kandalló akár az otthon új dekorációs elemeként is érvényesülhet.

Teljesítmény és megbízhatóság

Célszerű a helyiség méretét fűteni képes, minőségi kandalló mellett letenni a voksot.

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK