Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szabadon álló kandallók

TAGU SZABADON ÁLLÓ ELEKTROMOS KANDALLÓK

Mostantól megnyugtató, kellemes látvány mellett panelbe is költöztethető a kandallóélmény.
Komfortos melegérzettel, csendes működéssel, kényelmes, tiszta használattal.

Rendezés:

TAGU Elektromos Kandallók

Esztétikus kinézetben, tisztaság és komfortérzet mellett. Kéménymentes használattal, költözéskor is könnyen magunkkal vihetjük.


Szállítás és Garancia

Fontos számunkra, hogy nálunk vásárolva minőségi szolgáltatásban részesülj. Mindent megteszünk, hogy a rendelésed 1-2 munkanapon belül kézhez kapd.


Ügyfélszolgálat

Munkatársaink készségesen segítenek minden felmerülő kérdésben. Bármilyen kérdés esetén keress minket a lenti elérhetőségeinken.

TAGU Szabadon Álló Elektromos Kandallók

PRAKTIKUS TIPPEK ÉS TANÁCSOK

Hogy működnek a TAGU Elektromos Kandallók?

A TAGU Elektromos Kandalló összeszerelése pofonegyszerű: mindössze néhány elemet kell összeillesztened, pár perc múlva pedig már élvezheted is a lángok varázslatos játékát.

Beállíthatsz egy automatikus fűtési programot a hét minden napjára. Így a kandalló mindig a megfelelő időben fűt. Digitális hőszabályozó segítségével őrzi meg a hőmérsékletet, elkerülve ezáltal az energiapazarlást. A TAGU PowerFlame elektromos tűztér automatikusan leáll, ha észleli, hogy az ablak nyitva maradt és a hőmérséklet hirtelen csökkenni kezd.

A készülék megjeleníti az összes beállítást, majd a kijelző eltűnik 60 másodperc elteltével. Az "Időzítő" funkció segítségével az automatikus kikapcsolást is beállíthatod 1-9 óra elteltével, így hangulatos körülmények között merülhetsz álomba..

Miért lehet a TAGU Elektromos Kandalló az otthon új kedvence?

TAGU Elektromos Kandallókkal akár panelbe is költöztethető a kandalló-élmény. Tisztábban, csendesebben és kényelmesebben, mint korábban bármikor.

Fantasztikus látványt, komfortos melegérzetet biztosítva már néhány másodperccel a bekapcsolás után. A lángeffekt akár a fűtési funkció bekapcsolása nélkül is működik. Így évszaktól függetlenül, akármikor élvezhető az égő tűz hamisítatlan varázsa. Romantikus fényeket biztosítva egy-egy nyári estén, csábítóan izgalmas miliőt teremtve még a zord téli éjszakákra is.

A fűtési funkció nélkül, csak a lángeffekt használata esetén csupán 10W az energiafogyasztása, vagyis kevesebb, mint egy átlagos izzóé. A parázs és a rönkök úgy lettek megtervezve, hogy maximalizálják lánghatást. A maximális kényelem érdekében egy távirányító segítségével a készülék bárhonnan irányítható. Sőt, egyetlen gombnyomással elérhető az összes funkció.

Mi mindenre érdemes figyelni elektromos kandalló választásnál?

A következő támpontok segíthetnek, hogy a választott elektromos kandalló tényleg maradéktalanul passzoljon a használattal kapcsolatos célokhoz:

Szabadon álló vagy fali?

Érdemes átgondolni, melyik passzol inkább az otthonba, illetve az ízlésedhez.

Energiatakarékos működés

Hogy a kandalló-élmény racionális energiafogyasztással járjon.

Kandalló-élmény melegítés nélkül

Így a téli estéken túl akár tavasszal vagy nyáron is megteremthető a hangulatos miliő.

Programozhatóság

Extra kényelmet és költséghatékonyságot biztosítva a rendszeres használathoz.

Stílus és design

A kandalló akár az otthon új dekorációs elemeként is érvényesülhet.

Teljesítmény és megbízhatóság

Célszerű a helyiség méretét fűteni képes, minőségi kandalló mellett letenni a voksot.

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK