Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Teriyaki sertésnyárs

ADAG
2-4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
35
perc

SÜTÉS
8
perc

HOZZÁVALÓK

  • 8 g kukoricakeményítő
  • 118 ml víz
  • 60 ml szójaszósz
  • 55 g világos barna cukor
  • 1 gerezd fokhagyma, felaprítva
  • 2 g reszelt gyömbér
  • Fekete bors, ízlés szerint
  • 454 g sertéskaraj, 38 mm-es kockákra vágva
  • 2 fa nyárs, félbevágva
  • Olajspray
  • Só és bors, ízlés szerint

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze a kukoricakeményítőt és a vizet.

2. KEVERJÜK össze a kukoricakeményítős vizet, a szójaszószt, a barna cukrot, a fokhagymát és a gyömbért egy kis lábasban. Főzzük a szószt magas hőfokon, amíg forrni és besűrűsödni nem kezd, kb. 5 perc után.

3. FŰSZEREZZÜK meg a szószt ízlés szerint fekete borssal és hagyjuk kihűlni.

4. NYÁRSALJUK fel a sertéshúst egyenletesen a nyársra.

5. PÁCOLJUK a felnyársalt sertéshúst egy kis teriyaki szószban, körülbelül 30 percig.

6. VÁLASSZUK ki az előmelegítési opciót a Cosori Air Fryer gépünkön és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

7. HELYEZZÜK a nyársat az előmelegített fritőzbe és fújjuk le olajsprayvel.

8. VÁLASSZUK ki a Steak menüpontot, állítsuk be 8 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

9. KENJÜK be a nyársakat teriyaki szósszal 2 percenként a sütési idő alatt.

10. FŰSZEREZZÜK ízlés szerint sóval és borssal, majd tálaljuk.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Előételek