Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cosori Pro Forrólevegős Sütő

Rendezés:

Cosori Pro Forrólevegős fritőz

A Cosori Pro forrólevegős fritőz vadonatúj modell, innovatív technológiával, modern designnal és nagy kapacitással. 
Rövid időn belül Európa egyik legnépszerűbb modelljévé vált, rendelkezve az összes Ön által keresett funkcióval, és még sok mással! Mindössze egyetlen gombnyomás kell olyan funkciók vezérléséhez, mint az "Előmelegítés", "Melegen tartás" vagy a 9 előre beállított ételprogram. A Cosori Pro forrólevegős sütő akár 230 °C-os továbbfejlesztett hőmérsékleti kapacitással rendelkezik, egyedülálló Air Crisp technológiájának köszönhetően 20%-kal gyorsabb előmelegítést tesz lehetővé.

Cosori
Pro Forrólevegős fritőz

FORRÓLEVEGŐS SÜTŐ


2 év garancia

Szállítási idő: 1-2 munkanap

A Forrólevegős sütő műszaki adatai


9 előre beállítható programmal
A Cosori Pro forrólevegős sütő 9 beállítható programmal rendelkezik, amelyekkel egyetlen gombnyomás beállítani az elkészíteni kívánt étel sütési idejét és hőmérsékletét. Ön a szabadon választhat a marhahús, csirke, sült krumpli, fagyasztott élelmiszerek, zöldségek, szalonna és tenger gyümölcsei programok közül.

Egészségesebb alternatíva (90%-kal kevesebb zsír)

A Cosori Pro Airfryerben készült ételek bátran fogyaszthatók. Akár 90%-kal kevesebb zsírral készíthetők az ételek, hozzájárulva az egészségesebb táplálkozáshoz. Miközben az étel ugyanolyan kellemes ízt és ropogós állagot kap.
 

Kapacitás: 4,7 L (2-4 fő)
A kompakt és rendkívül helytakarékos forrólevegős fritőz sütő 4,7 literes űrtartalma kiválóan megfelel egy 2-4 fős család igényeinek. Nagy mennyiségű étel elkészítését teszi lehetővé, miközben kevés helyet foglal el a konyhapulton.

Receptkönyv
A készülékhez egyedi recepteket tartalmazó receptfüzet tartozik, amelyeket saját Cosori szakácsaink készítettek. Fejlesztettünk továbbá egy VeSync nevű alkalmazást is, ahol 100 Cosori airfryerhez igazított recept érhető el.

Magasabb minőség rövidebb idő alatt
Az új Air Crisp technológia gondoskodik arról, hogy az étel egyenletesen süljön át, és ropogós állagú legyen. A Cosori Pro forrólevegős fritőz előmelegítő funkciója 20%-kal gyorsabb a többi légsütő modellnél, másfélszer gyorsabban készítve el az ételt, mint egy hagyományos sütő!

Biztonságos és könnyen tisztítható
A Cosori Pro nem tapadó anyagból készült, így néhány másodperc alatt megtisztítható mosogatóban, vagy mosogatógépbe pakolva.

A CSOMAG TARTALMA


Cosori Pro - Forrólevegős fritőz

Élelmiszer kosár

Nyárstartó 5 nyárssal

Több mint 100 recept

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Miért a Cosori Pro Forrólevegős sütő?


Új design: A Cosori Pro teljesen új és egyedi designt kapott, egyúttal áttekinthető és könnyen használható érintőpanellel rendelkezik. A használhatóság céljából ezt a modellt úgy tervezték, hogy a képernyő a készülék tetején legyen. Áttekintést adva az előkészítés teljes menetéről, és lehetővé téve a különböző funkciók használatát anélkül, hogy Önnek le kellene hajolnia.


Egyedi jellemzők: Ez a modell 9 beépített sütési programmal rendelkezik, elsőrendű felhasználói élményt nyújtva. A vadonatúj Air Crisp technológia és a Cosori Pro piacvezető, 230 °C -os hőmérsékleti kapacitása biztosítja, hogy az étel rövid időn belül aranybarnává és ropogóssá váljon, miközben az elkészítéshez szükséges idő látványosan lerövidülhet.


90%-kal kevesebb zsír: a Cosori Pro lehetőséget biztosít bármilyen étel nyugodt lelkiismerettel történő fogyasztásához. Mostantól akár 90%-kal kevesebb zsírral is készíthet olyan ételeket, mint például a sült krumpli, csirkeszárny vagy a tavaszi tekercs. Az étel ugyanolyan kellemes ízt és állagot fog kapni kap kevés olajjal vagy olaj nélkül is. Ezáltal a Cosori forrólevegős fritőz egészségesebb életmódhoz segítheti Önt.

Alacsonyabb hangerő: Ez a modell a frissített funkciók mellett csökkentett hangerővel is rendelkezik. A hangszintje mindössze 55 dB. Garantálni tudjuk, hogy a Cosori Pro hangszintje a legalacsonyabb bármely más hasonló kapacitású modellel összevetve.


30 féle recept: A készülék mellé receptkönyv jár 30 egyedi recepttel, amelyeket saját szakácsaink készítettek. Egyszerű és ízletes receptek reggelire, ebédre és vacsorára. Letöltheti továbbá a VeSync alkalmazást is, így 100 egyedi Cosori recepthez férhet hozzá.


Gyors elkészítés: Minden Cosori modellünk Quick Heat technológiával programozott, amely biztosítja az étel ropogós állagát. A ventilátorok forró levegőt bocsátanak ki 360 fokban mozogva az étel körül, másfélszer gyorsabban sülést eredményezve, mint egy hagyományos sütőben.


Könnyen tisztítható: A kivehető élelmiszerkosarak tapadásmentes anyaggal rendelkeznek, segítve az edények szellőzését. A Cosori Original forrólevegős fritőz kosarai néhány másodperc alatt tisztíthatók. Mosogatógépben is moshatók, akár más konyhai eszközökkel együtt is.

FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK

Mire érdemes figyelnie a forrólevegős fritőz használatakor? Olyan kiváló minőségű modellt vásárolva, mint a Cosori Smart vagy a Cosori Premium, joggal bizakodhat a sok éven át történő kényelmes használatban. Íme, néhány gyakorlati tipp, amelyeket érdemes szem előtt tartania, mielőtt használni kezdi a Cosori forrólevegős sütőt:

Ne próbálja meg kinyitni a készülék tetejét

A legtöbb egyéb forrólevegős sütőhöz hasonlóan a Cosori airfryer kinyitásakor figyeljen rá, hogy az élelmiszer-feldolgozó elülső részén található kosárfogantyú segítségével húzza ki a fiókot. Ne próbálja meg kinyitni az airfryer tetejét, és ne használja a tetőt tárolóhelyként.

Keressen egy megfelelő helyet

Helyezze a forrólevegős fritőzt stabil és egyenletes felületre, amely ellenáll a hőnek. Hagyjon körülbelül 13 cm helyet a készülék mögött és felett, megfelelő légáramlást biztosítva a készülék ventilátorának.

Mosás és próbahasználat

Mossa ki a kosarakat a légsütőben, és használjon nedves ruhát a készülék belsejének tisztításához. Ezután érdemes kipróbálni a légsütőt úgy, hogy előmelegítés funkcióval 205 °C-ra és 5 PERCRE állítja.

Ne érintse meg a forró felületeket

A tálca kinyitásakor használja a serpenyő külső fogantyúját, és ne érintse meg a forró kosarakat. Javasoljuk, hogy használat után hagyja hűlni a készüléket 10-30 percig.

Ne töltsön olajat a forrólevegős fritőzbe

Az airfryer nem olajsütő, ezért ügyeljen arra, hogy a kosarakat ne töltse meg olajjal, sütőzsírral vagy bármilyen folyadékkal. Ha olajat szeretne használni, javasoljuk, hogy forgassa meg az ételt kb. egy evőkanál étolajban, vagy használjon olajspray-t, mielőtt az ételt a kosárba helyezi.

Ne töltse túl az élelmiszerkosarat

A lehető legjobb sütési eredmény elérése érdekében fontos, hogy a forró levegő az étel teljes felületéhez hozzáférjen. Ezért az ételt soha ne töltse a belső kosár "MAX" vonala fölé. Ha túlságosan teletölti, az étel egyenetlenül sül meg.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK