Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cosori Steel Forrólevegős Sütő

Rendezés:

Cosori Steel Forrólevegős fritőz

A Cosori Steel forrólevegős fritőz egy újdonság a Cosori portfólióban, innovatív technológiával, modern designnal és nagy kapacitással. 
A Cosori-nál megszokott minőség mellett a Cosori Steel fő erényei, hogy egyrészt a készülék külső borítása rozsdamentes acélból készült, emellett a forrólevegős sütésen kívül aszalásra is használható! Mindössze egyetlen gombnyomás kell olyan funkciók vezérléséhez, mint az "Előmelegítés", "Melegen tartás", vagy az "Aszalás". A Cosori Steel forrólevegős sütő akár 205 °C-os hőmérsékleti kapacitással és 11 fütési funkcióval rendelkezik (9 előre beállított ételprogram, előmelegítés és aszalás).

 
 

Cosori Steel
forrólevegős fritőz és aszalógép

FORRÓLEVEGŐS SÜTŐ ÉS ASZALÓGÉP


2 év garancia

Szállítási idő: 1-2 munkanap

A Forrólevegős sütő műszaki adatai


Aszaló funció
A Cosori Steel aszaló funkciója időzíthető 30 perctől 12 óráig, illetve az aszalási hőmérséklet szabályozható 40°C-tól 90°C-ig. Az aszalási program a "DEHY" gomb lenyomásával hívható elő, mely az angol Dehydrate szó rövidítése. A készülékben aszalással többek között készíthetünk aszalt gyümölcsöket és zöldségeket, beef jerky-t, vagy akár a saját kerti gombánkat is.

Rozsdamentes acél borítás

A készülék magas minőségű anyagokból készült a tartósság jegyében. A készülék külsején látható edzett rozsdamentes borítás elegáns külsőt kölcsönöz a Cosori Steel-nek, mely kiválóan mutat a konyhapulton és mérettakarékos kialakításának köszönhetően kevés helyet foglal.
 

11 előre beállított funkció
A Cosori Steel forrólevegős sütő és aszalógép 11 beállítható programmal rendelkezik, amelyekkel egyetlen gombnyomás beállítani az elkészíteni kívánt étel sütési idejét és hőmérsékletét. A klasszikus sült krumpli, csirke, steak, bacon, tengeri herkentyűk, rák, zöldségek, desszertek, és "mirelit" ételek mellett a Cosori Steel aszaló funkcióval (DEHY) és előmelegítő funkcióval (Pre-Heat) is rendelkezik.

Receptkönyv
A készülékhez egyedi recepteket tartalmazó receptfüzet tartozik, amelyeket saját Cosori szakácsaink készítettek. Fejlesztettünk továbbá egy VeSync nevű alkalmazást is, ahol 100 Cosori airfryerhez igazított recept érhető el.

Kapacitás: 5,5 L (3-5 fő)
Míg a készülék kompakt, a Cosori Steel nagy méretű, 5,5 literes sütőkosárral rendelkezik, ami akár egy 3-5 fős család igényeinek is megfelel. Nagy mennyiségű étel elkészítését teszi lehetővé, miközben kevés helyet foglal el a konyhapulton.

Biztonságos és könnyen tisztítható
A Cosori Steel nem tapadó anyagból készült, így néhány másodperc alatt megtisztítható mosogatóban, vagy mosogatógépbe pakolva.

A CSOMAG TARTALMA


Cosori Steel - Forrólevegős fritőz

Élelmiszer kosár

Nyárstartó 5 nyárssal

Több mint 100 recept

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Miért a Cosori Pro Forrólevegős sütő?


Rozsdamentes acél borítás: A készülék magas minőségű anyagokból készült a tartósság jegyében. A készülék külsején látható edzett rozsdamentes borítás elegáns külsőt kölcsönöz a Cosori Steel-nek, mely kiválóan mutat a konyhapulton és mérettakarékos kialakításának köszönhetően kevés helyet foglal.


Aszaló funkció: A Cosori Steel aszaló funkciója időzíthető 30 perctől 12 óráig, illetve az aszalási hőmérséklet szabályozható 40°C-tól 90°C-ig. Az aszalási program a "DEHY" gomb lenyomásával hívható elő, mely az angol Dehydrate szó rövidítése. A készülékben aszalással többek között készíthetünk aszalt gyümölcsöket és zöldségeket, beef jerky-t, vagy akár a saját kerti gombánkat is.


Egyedi jellemzők: A Cosori Steel forrólevegős sütő és aszalógép 11 beállítható programmal rendelkezik, amelyekkel egyetlen gombnyomás beállítani az elkészíteni kívánt étel sütési idejét és hőmérsékletét. A klasszikus sült krumpli, csirke, steak, bacon, tengeri herkentyűk, rák, zöldségek, desszertek, és "mirelit" ételek mellett a Cosori Steel aszaló funkcióval (DEHY) és előmelegítő funkcióval (Pre-Heat) is rendelkezik.

Alacsonyabb hangerő: Ez a modell a frissített funkciók mellett csökkentett hangerővel is rendelkezik, a Cosori Steel hangszintje alacsonyabb más, a piacon található forrólevegős sütőknél.


100 recept: A készülék mellé receptkönyv jár 100 egyedi recepttel magyar nyelven, amelyeket saját szakácsaink készítettek. Egyszerű és ízletes receptek reggelire, ebédre és vacsorára.


Gyors elkészítés: Minden Cosori modellünk Quick Heat technológiával programozott, amely biztosítja az étel ropogós állagát. A ventilátorok forró levegőt bocsátanak ki 360 fokban mozogva az étel körül, másfélszer gyorsabban sülést eredményezve, mint egy hagyományos sütőben.


Könnyen tisztítható: A kivehető élelmiszerkosarak tapadásmentes anyaggal rendelkeznek, segítve az edények szellőzését. A Cosori forrólevegős fritőz kosarai néhány másodperc alatt tisztíthatók. Mosogatógépben is moshatók, akár más konyhai eszközökkel együtt is.

FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK

Mire érdemes figyelnie a forrólevegős fritőz használatakor? Olyan kiváló minőségű modellt vásárolva, mint a Cosori Smart vagy a Cosori Premium, joggal bizakodhat a sok éven át történő kényelmes használatban. Íme, néhány gyakorlati tipp, amelyeket érdemes szem előtt tartania, mielőtt használni kezdi a Cosori forrólevegős sütőt:

Ne próbálja meg kinyitni a készülék tetejét

A legtöbb egyéb forrólevegős sütőhöz hasonlóan a Cosori airfryer kinyitásakor figyeljen rá, hogy az élelmiszer-feldolgozó elülső részén található kosárfogantyú segítségével húzza ki a fiókot. Ne próbálja meg kinyitni az airfryer tetejét, és ne használja a tetőt tárolóhelyként.

Keressen egy megfelelő helyet

Helyezze a forrólevegős fritőzt stabil és egyenletes felületre, amely ellenáll a hőnek. Hagyjon körülbelül 13 cm helyet a készülék mögött és felett, megfelelő légáramlást biztosítva a készülék ventilátorának.

Mosás és próbahasználat

Mossa ki a kosarakat a légsütőben, és használjon nedves ruhát a készülék belsejének tisztításához. Ezután érdemes kipróbálni a légsütőt úgy, hogy előmelegítés funkcióval 205 °C-ra és 5 PERCRE állítja.

Ne érintse meg a forró felületeket

A tálca kinyitásakor használja a serpenyő külső fogantyúját, és ne érintse meg a forró kosarakat. Javasoljuk, hogy használat után hagyja hűlni a készüléket 10-30 percig.

Ne töltsön olajat a forrólevegős fritőzbe

Az airfryer nem olajsütő, ezért ügyeljen arra, hogy a kosarakat ne töltse meg olajjal, sütőzsírral vagy bármilyen folyadékkal. Ha olajat szeretne használni, javasoljuk, hogy forgassa meg az ételt kb. egy evőkanál étolajban, vagy használjon olajspray-t, mielőtt az ételt a kosárba helyezi.

Ne töltse túl az élelmiszerkosarat

A lehető legjobb sütési eredmény elérése érdekében fontos, hogy a forró levegő az étel teljes felületéhez hozzáférjen. Ezért az ételt soha ne töltse a belső kosár "MAX" vonala fölé. Ha túlságosan teletölti, az étel egyenetlenül sül meg.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK