ADAG
2-4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
65
perc
SÜTÉS
10
perc
HOZZÁVALÓK
- 60 ml olívaolaj
- 3 gerezd fokhagyma, lereszelve
- 2 g szárított oregánó
- 1 g szárított kakukkfű
- 2 g só
- 1 g fekete bors
- 1 citrom levében
- 454 g csirkecomb csont nélkül, bőr nélkül, 38 mm-es darabokra vágva
- 2 fa nyárs, félbevágva
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜK össze az olivaolajat, a fokhagymát, az oreganot, a kakukkfüvet, a sót, a borsot és a citromlevet egy nagy tálban.
2. ADJUK a pácot a csirkéhez és pácoljuk 1 órán át.
3. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőz gépen, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
4. VÁGJUK a pácolt csirkét 38 mm-es darabokra és tegyük a nyársra őket.
5. HELYEZZÜK a nyársakat az előmelegített sütőbe.
6. VÁLASSZUK ki a Chicken menüpontot, állítsuk be 10 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.