Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fűszeres fokhagymás csirkenyárs

ADAG
2-4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
65
perc

SÜTÉS
10
perc

HOZZÁVALÓK

  • 60 ml olívaolaj
  • 3 gerezd fokhagyma, lereszelve
  • 2 g szárított oregánó
  • 1 g szárított kakukkfű
  • 2 g só
  • 1 g fekete bors
  • 1 citrom levében
  • 454 g csirkecomb csont nélkül, bőr nélkül, 38 mm-es darabokra vágva
  • 2 fa nyárs, félbevágva

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze az olivaolajat, a fokhagymát, az oreganot, a kakukkfüvet, a sót, a borsot és a citromlevet egy nagy tálban.

2. ADJUK a pácot a csirkéhez és pácoljuk 1 órán át.

3. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőz gépen, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

4. VÁGJUK a pácolt csirkét 38 mm-es darabokra és tegyük a nyársra őket.

5. HELYEZZÜK a nyársakat az előmelegített sütőbe.

6. VÁLASSZUK ki a Chicken menüpontot, állítsuk be 10 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Előételek