Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fokhagymás kenyér

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
8
perc

HOZZÁVALÓK

  • 1 francia bagett (305 mm), felvágva hosszában és széltében
  • 4 gerezd fokhagyma, felaprítva
  • 43 g vaj, szobahőmérsékleten
  • 15 ml olívaolaj
  • 10 g parmezán sajt, lereszelve
  • 8 g petrezselyem frissen aprítva

ELKÉSZÍTÉS

1. SZELETELJÜK fel a baguettet karikákra.

2. VÁLASSZUK ki az előmelegítési opciót a Cosori Air Fryer gépünkön, állítsuk be 160 fokra és nyomjuk be a Start/Pause gombot.

3. KEVERJÜK össze a fokhagymát, vajat és olívaolajat, amíg össze nem áll kencévé.

4. KENJÜK el a kencét a baguette karikákon, majd szórjuk meg parmezán sajttal.

5. HELYEZZÜK a kenyereket az előmelegített sütőbe.

6. VÁLASSZUK ki a Bread menüpontot és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

7. SZÓRJUK meg frissen vágott petrezselyemmel, amint kész.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Köretek