Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Levoit Dual200S Smart Ultraszonikus Hidegpárásító 3L (Fehér) LUH-D301S-WEU

Levoit
39.990 Ft
Menny.:
Nem értékelt

SMART FUNKCIÓ: az ingyenes VeSync applikáció segítségével akár távolról is beállíthatjuk a kívánt páratartalmat.

KÖNNYŰ UTÁNTÖLTÉS: köszönhetően a széles felső nyílásnak, az utántöltés és a tisztítás is gyerekjáték.

AUTOMATA BEÁLLÍTÁS: hygrosztát segítségével a párásító helyettünk is „figyel” és automatikusan bekapcsol, ha a levegő páratartalma a kívánt alá esik.

MEGBÍZHATÓ TÁRS A LEGKISEBBEKNEK: nincs zavaró fény a működés közben, BPA-mentes és szinte hangtalan működés jellemzi.

FELHASZNÁLÓBARÁT MŰKÖDÉS: automatikusan leállítja magát, ha a kívánt páratartalmat eléri.

TESTRESZABÁS: különböző beállítások közül választhatunk.

MÉRETEK: 18 × 18 × 30 cm
SÚLY:
1,4 KG

Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: LUH-D301S-WEU
2 napos szállítás
Egyenesen a gyártótól
24 hónap cseregarancia
39.990 Ft
Menny.:

Leírás

Lehetséges az egészséges levegő beltéren is? Igen! Mutatjuk hogyan...

Időnk legnagyobb részét otthonunkban vagy a munkahelyünkön töltjük, így különösen fontos, hogy figyeljünk a bennünket körülvevő levegő minőségére. A WHO ajánlása szerint a lakóhelyiségek optimális hőmérséklete 20-22 °C és az emberek számára ideális relatív páratartalom egy ilyen hőmérsékletű helyiségben 40-60% között van. A LEVOIT Dual200S Smart Ultraszonikus hidegpárásító ennek az optimális páratartalomnak a fenntartásában segít, hisz nedvességet bocsát ki a helyiségbe, ezzel ideális szintre növelve a páratartalmat.

 
 

2 év garancia

Szállítási idő: 1-2 munkanap

A Levoit Dual200S Smart Ultraszonikus hidegpárásító előnyei


Smart funkció:
A LEVOIT párásító lehetővé teszi, hogy az ingyenes VeSync applikáció segítségével akár távolról, például az irodánkból is állíthassunk otthonunk ideális páratartalmán.


Könnyű utántöltés:

A készülék maximális párásítási teljesítménye 3 liter víz, ami azt jelenti, hogy ennyi jut a helyiség levegőjébe pára formájában egy nap alatt. Köszönhetően a széles felső nyílásnak, az utántöltés és a tisztítás is gyerekjáték.  


Automata beállítás:
A Dual200s párásító hygrosztáttal van felszerelve, ami egy speciális páratartalom mérő, melynek segítségével a párásító használata sokkal egyszerűbbé válik. Ebben az esetben a készülék helyettünk is „figyel” és automatikusan bekapcsol, ha a levegő páratartalma a kívánt alá esik.

Megbízható társ a legkisebbeknek: 
Babák mellé is tökéletes, mert be tudjuk állítani a készüléket úgy, hogy ne lépjen fel zavaró fény a működés közben, így biztosak lehetünk abban, hogy nem zavarja meg a kicsik álmát. Mivel a készülék BPA-mentes, biztosak lehetünk abban, hogy a lehető legegészségesebb környezetet teremtjük meg a babaszobában is. A továbbfejlesztett NoiseDefender funkció pedig a szinte hangtalan működés elérésében segít. Mindannyiunk egészsége érdekében és a párásító minél hosszabb élettartama végett desztillált vagy tisztított vizet használjunk. 

Felhasználóbarát működés:
Nem kell azon izgulni, hogy bekapcsolva marad-e, vagy hogy kifogy-e a víz belőle. Akár el is aludhatunk, mert a párásító minden gond nélkül dolgozik a háttérben és ha kifogy a víz belőle, akkor automatikusan leáll.

Testreszabás:
Különféle beállítások közül választhatunk. A készüléken egyszerűen rögzíthetjük a számunkra legideálisabb páraszintet, bekapcsolhatjuk pihenő módra egy gombnyomással vagy beállíthatjuk úgy, hogy a növényeknek a legmagasabb szintű támogatást nyújtsa az ideális páratartalom elérésében.

Tökéletes hidegpárásító az egész család számára

SMART FUNKCIÓ: Élvezd ki a technológia minden vívmányát és biztosítsd akár távolról is otthonod egészséges és tökéletes páratartalmú levegőjét. A smart funkció megkönnyíti az életed, hisz az applikációra pillantva rögtön tudod, hogy milyen otthonod páratartalma és ha az nem ideális, akkor képes vagy ezen változtatni egy gombnyomással.  

KÖNNYŰ UTÁNTÖLTÉS: A széles felső nyílásnak köszönhetően nem kell azon izgulnod, hogy félrefolyik a víz az esetleges utántöltésnél vagy azon, hogy lesznek olyan rések, melyek nehezen tisztíthatóak. Mivel könnyen nyitható a teteje és így egyszerűen tisztítható, ezért biztos lehetsz abban, hogy a készülék rendeltetésszerű használat mellett még sokáig biztosítja otthonod egészséges levegőjét.

AUTOMATA BEÁLLÍTÁS: Mivel a párásító rendelkezik hygrosztáttal, ezért például olyan eset nem történhet meg, hogy elfelejtjük kikapcsolni a berendezést, a helyiség túlpárásodik és 70%-os lesz a páratartalom. Azért is fontos, hogy ezeket a helyzeteket elkerüljük, mert a túl párás levegő gyakran a baktériumok elszaporodásához és a penész lerakódásához vezet.

A legkisebbek mellett is nyugodtan használhatjuk a LEVOIT Dual200S Smart Ultraszonikus hidegpárásítót, mert biztosak lehetünk abban, hogy semmilyen káros anyag nem kerül a levegőbe a használat során, valamint működés közben is teljesen biztonságos kisbabánk számára.

MEGBÍZHATÓ TÁRS A LEGKISEBBEKNEK: Amennyiben a gyerekszoba levegője túl száraz, kisbabánk nyugtalanul fog aludni, álmatlan éjszakákat okozva az egész családnak. A LEVOIT Dual200S Smart Ultraszonikus hidegpárásító segítségével viszont biztosíthatjuk a babaszoba megfelelő párás környezetét, így kisbabánk légzése könnyedebb lesz, éjszakánk pedig nyugodtabb. 

FELHASZNÁLÓBARÁT MŰKÖDÉS: Szinte meg is feledkezhetünk a működéséről, mert mind a túl alacsony, mind a túl magas páratartalmat elkerülve magától kikapcsol, majd újra bekapcsol, ha szükségesnek érzékeli. 

TESTRESZABÁS: Az egész család, sőt még az otthonunkban élő más élőlények, növények és bútorok is hálásak lesznek azért, hogy az ideális páratartalom 0-24 órában biztosítva van számukra, hisz az alacsony páratartalomnak sok negatív következménye lehet. A legfontosabb egészségünk romlása, de fa bútorainknak is árthat és kedvenc növényeinknek sem mindegy, hogy milyen levegő veszi őket körbe. Fontos tehát a megfelelő páratartalmon tartani otthonunkat. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!