Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csokoládés kávés muffin

ADAG
8
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
15
perc

HOZZÁVALÓK

  • 120 g finomliszt
  • 60 g kakaópor
  • 150 g világos barna cukor
  • 2 g sütőpor
  • 2 g espresso kávépor
  • 3 g szódabikarbóna
  • 1 g só
  • 1 nagy tojás
  • 170 ml tej
  • 5 ml vanília kivonat
  • 5 ml almaecet
  • 80 ml növényi olaj
  • Olajspray

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze a lisztet, a kakaóport, a cukrot, a sütőport, az espressot, a szódabikarbónát és a sót egy nagy tálban.

2. KEVERJÜK össze a tojást, a tejet, a vaníliát, az ecetet és az olajat egy külön tálba.

3. KEVERJÜK össze a folyékony hozzávalókat a száraz hozzávalókhoz.

4. VAJAZZUK ki a muffin csészéket és töltsük ¾-ig a masszával.

5. VÁLASSZUK ki az előmelegítési funkciót a Cosori Air Fryer gépünkön, állítsuk be 150 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

6. HELYEZZÜK a muffin csészéket óvatosan az előmelegített sütőbe, lehet több körben.

7. VÁLASSZUK ki a Desserts menüpontot, állítsuk be 15 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Desszert