Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Töltött francia pirítós

ADAG
1
darab

ELŐKÉSZÍTÉS
4
perc

SÜTÉS
10
perc

HOZZÁVALÓK

  • 1 szelet kalács, 64 mm vékony és száraz
  • 113 g krémsajt
  • 2 tojás
  • 15 ml tej
  • 30 ml tejszín
  • 38 g cukor
  • 3 g fahéj
  • 2 ml vanília kivonat
  • olajspray
  • apróra vágott pisztácia a tetejére
  • juharszirup a tálaláshoz

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁLASSZUK ki az előmelegítési menüpontot a COSORI forrólevegős fritőzünkön és állítsuk be 175 fokra, majd indítsuk el.

2. VÁGJUK be a kalács közepét.

3. TÖLTSÜK meg a bevágást krémsajttal. Tegyük félre.

4. KEVERJÜK össze a tojást, tejet, tejszínt, cukrot, fahéjat és vanília kivonatot.

5. MÁRTSUK bele 10-10 mp-re a megtöltött francia pirítós mindkét oldalát a tojásos keverékbe.

6. FÚJJUK be olajsprayvel mindkét oldalát.

7. HELYEZZÜK a pirítósokat az előmelegített sütőbe és süssük 10 percig 175 fokon.

8. VEGYÜK ki óvatosan egy spatulával, mikor elkészült.

9. TÁLALJUK a tetején pisztácia darabokkal és juharsziruppal.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Reggeli