Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bárány shawarma nyárs

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
12
perc

SÜTÉS
8
perc

HOZZÁVALÓK

  • 340 g darált bárány
  • 2 g kömény
  • 2 g paprika
  • 3 g fokhagymapor
  • 2 g hagymapor
  • 1 g fahéj
  • 1 g kurkuma
  • 1 g édesköménymag
  • 1 g őrölt koriandermag
  • 3 g só
  • 4 bambusz nyárs (229 mm)

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜNK össze jól minden hozzávalót egy tálban.

2. HÚZZUNK fel minden rúd nyársra 85 g húst, majd helyezzük a hűtőszekrénybe 10 percre.

3. VÁLASSZUK az elősütési opciót a Cosori Air Fryer gépünkön és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

4. HELYEZZÜK a nyársakat az előmelegített fritőzbe, válasszuk ki a Steak opciót, állítsuk be 8 percre és nyomjuk meg a Start/ Pause gombot.

5. TÁLALJUK citromos joghurt dresszinggel vagy magában.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Előételek