Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Barbecue csirke

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
30
perc

SÜTÉS
20
perc

HOZZÁVALÓK

  • 2 g füstölt paprika
  • 5 g porcukor
  • 3 g hagymapor
  • 4 g chili por
  • 7 g barnacukor
  • 18 g kóser só
  • 2 g kömény
  • 1 g cayenne bors
  • 1 g fekete bors
  • 1 g fehér bors
  • 454 g csirkeláb, bőrrel
  • 227 g csirkeszárnyak
  • Barbecue szósz a páchoz és a felszolgáláshoz is

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze a fűszereket egy kis tálban.

2. KENJÜK be a csirkét a páccal és hagyjuk így 30 percig.

3. VÁLASSZUK  ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer gépen, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

4. HELYEZZÜK a szárnyakat az előmelegített sütőbe.

5. VÁLASSZUK ki a Csirke menüpontot, állítsuk be 20 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

6. KENJÜK be a csirkét némi barbecue szósszal 5 percenként.

7. VEGYÜK ki a csirkét, ha a sütés véget ért.

8. TÁLALJUK egy kis plusz barbecue szósszal.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Főfogások