Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Katsu sertéshús

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
14
perc

HOZZÁVALÓK

  • 2 sertésszelet (170 g), csont nélkül
  • 56 g panko morzsa
  • 3 g fokhagymapor
  • 2 g hagymapor
  • 6 g só
  • 1 g fehérbors
  • 60 g finomliszt
  • 2 tojás, felverve
  • Olajspray

ELKÉSZÍTÉS

1. HELYEZZÜK a sertésszeleteket egy jól záródó tasakba vagy fedjük le műanyag fóliával.

2. KALAPÁLJUK a húst egy klopfolóval addig, amíg 13 mm vastagságú nem lesz.

3. KEVERJÜK össze a zsemlemorzsát és a fűszereket egy tálban. Tegyük félre.

4. FORGASSUK meg a sertés szeleteket a lisztben, majd mártsuk a felvert tojásba és forgassuk meg a zsemlemorzsás keverékben.

5. VÁLASSZUK ki az előmelegítési opciót a Cosori Air Fryer fritőzön, állítsuk be 180 fokra és nyomjuk be a Start/Pause gombot.

6. FÚJJUK le olajjal a hús mindkét oldalát és helyezzük az előmelegített sütőbe.

7. SÜSSÜK a sertés szeleteket 14 percig 180 fokon.

8. VEGYÜK ki, amikor lejárt a sütési idő és hagyjuk pihenni 5 percig.

9. SZELETELJÜK fel és tálaljuk.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Főfogások