Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kukoricalisztes hal taco

ADAG
4-5
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
7
perc

HOZZÁVALÓK

  • Tilápia hal (454 g), kb 38 mm széles csíkokra vágva
  • 52 g kukoricaliszt
  • 1 g őrölt kömény
  • 1 g chili por
  • 2 g fokhagymapor
  • 1 g hagymapor
  • 3 g só
  • 1 g fekete bors
  • Olajspray
  • Kukoricás tortilla lapok
  • Tartármártás
  • Citromszeletek a tálaláshoz

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁGJUK fel a halat 38 mm széles csíkokra.

2. KEVERJÜK össze a kukoricadarát a fűszerekkel egy alacsony peremű tálban.

3. FORGASSUK meg a hal csíkokat a keverékben, majd tegyük be pihenni a hűtőszekrénybe.

4. VÁLASSZUK ki az előmelegítési funkciót a Cosori Air Fryer gépünkön, állítsuk be 175 fokra és nyomjuk meg a Start/ Pause gombot.

5. FÚJJUK be olajsprayvel a hal mindkét oldalát, majd helyezzük az előmelegített fritőzbe.

6. VÁLASSZUK a Seafood menüpontot, állítsuk be 7 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

7. FORDÍTSUK meg a halat félidőben.

8. TÁLALJUK a halat kukoricás tortilla lapokon, tartármártással és citrom gerezdekkel.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Főfogások