Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mézes citromos csirke

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
60
perc

SÜTÉS
15
perc

HOZZÁVALÓK

  • 45 ml méz, plusz egy kicsi későbbre
  • 15 ml szójaszósz
  • 1 citrom leve
  • 2 fokhagymagerezd, szeletelve
  • 4 csirkecomb, csont nélkül, bőrrel
  • Só ízlés szerint
  • Citrom szeletek a díszítéshez

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze a mézet, a szójaszószt, a citromlevet, a fokhagymát egy tálban. Mártsuk bele a csirkelábakat és pácoljuk 1 órán át.

2. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőzön, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

3. HELYEZZÜK a csirkelábakat az előmelegített sütőbe.

4. VÁLASSZUK ki a Chicken menüpontot, állítsuk be 15 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

5. VEGYÜK ki a kosarat 5 perccel a sütés vége előtt és a maradék páccal locsoljuk meg a csirkét, majd tegyük vissza.

6. FŰSZEREZZÜNK sóval, egy kis plusz mézzel és helyezzük a csirkére a citromszeleteket.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Főfogások