Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Olaszos húsgombóc

ADAG
1-2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

SÜTÉS
8
perc

HOZZÁVALÓK

  • 227 g darált hús
  • 28 g pankó morzsa
  • 30 ml tej
  • 1 tojás
  • 3 g fokhagymapor
  • 2 g hagymapor
  • 2 g szárított oregano
  • 2 g szárított petrezselyem
  • Só és bors, ízlés szerint
  • 15 g reszelt parmezán sajt, egy kicsi a tálaláshoz is
  • Olajspray
  • Marinara szósz a tálaláshoz

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK jól össze a darált húst, a morzsát, a tejet, a tojást, a fűszereket, a sót, a borsot és a parmezán sajtot.

2. CSINÁLJUK közepes méretű húsgombócokat a húsos keverékből. Tegyük be a hűtőszekrénybe 10 percre.

3. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőzön és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

4. VEGYÜK ki a húsgombócokat a hűtőszekrényből és tegyük be az előmelegített sütőbe. Szórjuk meg a húsgombócokat egy kis olajjal és süssük 8 percig 205 fokon.

5. TÁLALJUK marinara szósszal és egy kis parmezán sajttal.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Főfogások