Barion Pixel

Prosciuttos sertés rolád

ADAG
4-5
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
9
perc

HOZZÁVALÓK

  • 6 szelet prosciutto, vékonyra szeletelve
  • 1 sertés szűzpecsenye (454 g), félbevágva és laposra kalapálva
  • 6 g só
  • 1 g fekete bors
  • 227 g friss spenót, 2 részre osztva
  • 4 szelet mozzarella sajt, 2 részre osztva
  • 18 g szárított paradicsom, 2 részre osztva
  • 10 ml olívaolaj, 2 részre osztva

ELKÉSZÍTÉS

1. FEKTESSÜNK le 3 szelet prosciuttot egy sütőpapírra, egymáson kicsit átfedve. Helyezzünk egy fél sertésszeletet a sonkára, majd ismételjük meg.

2. FŰSZEREZZÜK meg a sertés rolád belsejét egy kis sóval és borssal.

3. FEKTESSÜK rá a fele adag spenótot, sajtot és szárított paradicsomot a húsra, a szélén kihagyva egy 13 mm széles részt mindkét oldalon.

4. TEKERJÜK fel a húst óvatosan, hogy a töltelék ne jöjjön ki és szorosan zárjuk le a végén.

5. ISMÉTELJÜK meg ugyanezt a másik hússzelettel. Helyezzük a roládokat a hűtőszekrénybe.

6. VÁLASSZUK ki az előmelegítési opciót a Cosori Air Fryer gépen és indítsuk el.

7. ECSETELJÜNK 5 ml olívaolajat a feltekert hús roládokra és helyezzük az előmelegített sütőbe.

8. VÁLASSZUK ki a Steak menüpontot, állítsuk be 9 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

9. HAGYJUK pihenni a roládokat 10 percig a tálalás előtt.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Főfogások
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.