
ADAG
4-5
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
9
perc
HOZZÁVALÓK
- 6 szelet prosciutto, vékonyra szeletelve
- 1 sertés szűzpecsenye (454 g), félbevágva és laposra kalapálva
- 6 g só
- 1 g fekete bors
- 227 g friss spenót, 2 részre osztva
- 4 szelet mozzarella sajt, 2 részre osztva
- 18 g szárított paradicsom, 2 részre osztva
- 10 ml olívaolaj, 2 részre osztva
ELKÉSZÍTÉS
1. FEKTESSÜNK le 3 szelet prosciuttot egy sütőpapírra, egymáson kicsit átfedve. Helyezzünk egy fél sertésszeletet a sonkára, majd ismételjük meg.
2. FŰSZEREZZÜK meg a sertés rolád belsejét egy kis sóval és borssal.
3. FEKTESSÜK rá a fele adag spenótot, sajtot és szárított paradicsomot a húsra, a szélén kihagyva egy 13 mm széles részt mindkét oldalon.
4. TEKERJÜK fel a húst óvatosan, hogy a töltelék ne jöjjön ki és szorosan zárjuk le a végén.
5. ISMÉTELJÜK meg ugyanezt a másik hússzelettel. Helyezzük a roládokat a hűtőszekrénybe.
6. VÁLASSZUK ki az előmelegítési opciót a Cosori Air Fryer gépen és indítsuk el.
7. ECSETELJÜNK 5 ml olívaolajat a feltekert hús roládokra és helyezzük az előmelegített sütőbe.
8. VÁLASSZUK ki a Steak menüpontot, állítsuk be 9 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
9. HAGYJUK pihenni a roládokat 10 percig a tálalás előtt.