Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rántott padlizsán

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
8
perc

SÜTÉS
8
perc

HOZZÁVALÓK

  • 1 tojás, felverve
  • 15 ml tej
  • 112 g olasz stílusú kenyérmorzsa
  • 3 g só
  • 1 g fekete bors
  • 1 padlizsán, 13 mm széles szeletekre vágva
  • 60 g finomliszt
  • Olívaolaj

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze a tojást és a tejet egy tálban. Egy külön tálban pedig keverjük össze a panko morzsát, a sót, a borsot.

2. VÁGJUK fel a padlizsánt 13 mm széles csíkokra.

3. FEDJÜK be a padlizsán szeleteket liszttel, mártsuk bele a tojásba és forgassuk meg a morzsába. Majd ismételjük meg újra.

4. VÁLASSZUK az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőzünkön és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

5. KENJÜK be a padlizsán mindkét oldalát olívaolajjal.

6. HELYEZZÜK a panírozott szeleteket az előmelegített sütőbe és süssük 205 fokon, 8 percig.

7. FORDÍTSUK meg a padlizsánt félidőnél.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Főfogások