Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Francia pirítós rudacskák

ADAG
4
darab

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
10
perc

HOZZÁVALÓK

  • 4 szelet fehér kenyér, kb 38 mm vastagságú és lehetőleg nem friss
  • 2 tojás
  • 60 ml tej
  • 15 ml juharszirup
  • 2 ml vanília kivonat
  • olajspray
  • 38 g cukor
  • 3 g őrölt fahéj
  • juharszirup a tálaláshoz
  • porcukor a tetejére

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁGJUK fel kenyérszeleteket, hogy összesen 12 db rudat kapjunk. Tegyük félre.

2. KEVERJÜK össze a tojást, tejet, juharszirupot és vanília kivonatot.

3. VÁLASSZUK ki az elősütési funkciót a COSORI AIR Fryer gépünkön, kapcsoljuk be 175 fokra és indítsuk el. Hagyjuk, hogy felmelegedjen.

4. MÁRTSUK a kenyér rudakat a tojásos keverékbe, majd helyezzük el az elősütött sütőbe. Fújjuk be a kenyér darabokat olajsprayvel.

5. SÜSSÜK a francia pirítós darabkákat 10 percig 175 fokon és fordítsuk meg őket félidőben.

6. KEVERJÜK össze a cukrot és a fahéjat egy tálban. Tegyük félre.

7. FORGASSUK meg a rudakat a cukros fahéjas keverékben mikor megsültek.

8. TÁLALJUK juharsziruppal és szórjuk meg porcukorral.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Reggeli