Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Baconbe csavart garnélarák

ADAG
4-5
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
16
perc

HOZZÁVALÓK

  • 16 jumbo garnéla, hámozott és kidolgozott
  • 3 g fokhagymapor
  • 2 g paprika
  • 2 g hagymapor
  • 1 g őrölt fekete bors
  • 8 csík bacon, hosszában felszeletelve

ELKÉSZÍTÉS

1. HELYEZZÜK a garnélarákokat egy tálba és fűszerezzük meg őket.

2. CSAVARJUK be a garnélarákokat a baconbe, kezdjük a tetejétől és a farkánál fejezzük be és rögzítsük egy fogpiszkálóval.

3. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőz gépen, állítsuk be 160 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

4. TEGYÜK a fritőzbe a fél adag garnélarákot.

5. VÁLASSZUK ki a Bacon menüpontot és nyomjuk meg a Start/Pause gombot. Mikor befejeződött a sütés, tegyük félre.

6. ISMÉTELJÜK meg a másik adag garnélarákkal.

7. ITASSUK le a zsírt egy papírtörlőn és tálaljuk.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Előételek