Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mézben sült sárgarépa

ADAG
2-4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
12
perc

HOZZÁVALÓK

  • 454 g szivárvány sárgarépa, hámozva és mosva
  • 15 ml olívaolaj
  • 30 ml méz
  • 2 szál friss kakukkfű
  • Só és bors, ízlés szerint

ELKÉSZÍTÉS

1. TÖRÖLJÜK szárazra a répákat papírtörlővel. Tegyük félre.

2. VÁLASSZUK ki az előmelegítési opciót a Cosori Air Fryer gépünkön és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

3. TEGYÜK a répákat egy tálba és öntsük le olívaolajjal, mézzel, kakukkfűvel, sóval és borssal.

4. TEGYÜK a répákat az előmelegített sütőbe.

5. VÁLASSZUK a Root Vegetables menüpontot és nyomjuk meg a Start/Pause gombot. Félidőnél ne felejtsük el megrázni a kosarat (az emlékeztető figyelmeztet erre minket).

6. TÁLALJUK melegen.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link